Crizele arată cine suntem cu adevărat,
pentru că nu mai avem timp să filtrăm,
informația și să o analizăm în tihnă.
Trebuie să acționăm!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

°01

Viziunea noastră este de a ajuta refugiații ucrainieni ce ajung la granițele Romaniei ducându-i în județul Timiș, în acele localități în care peste 90% din locuitori sunt vorbitori de limba ucrainiană datorită rădăcinilor familiale.

°02

Pentru îndeplinirea acestei viziuni echipa noastră preia refugiații ce ajung la vama și le oferă transport spre județul Timiș. Aici, emigranții ce fug din calea războiului sunt așteptați de o altă echipă ce îi înscrie și îi repartizează în familiile localnicilor ucrainieni, sau în centrele de cazare ce pot adăposti mai multe persoane.

°03

O altă echipă compusă din persoane vorbitoare de limbă ucrainieană sună refugiații proaspăt cazați pentru a stabili starea lor, nevoile urgente  și pentru a cunoaște destinația dorită de aceștia. După ce avem aceste date, căutăm variante de transport concentrându-ne pe cele cu costuri mai reduse. De obicei, reușim să găsim transport în două sau trei zile, iar refugiații sunt monitorizați până ajung la destinație.

°04

Toate evidențele noastre sunt predate autorităților statului român pentru a ne asigura că avem o activitate sănătoasă inclusiv din punct de vedere legislativ.

°05

În Timișoara avem și un centru pentru colectarea și depozitarea alimentelor, hainelor, produselor de igienă și medicamentelor. Donațiile pe care le primim în conturile asociației noastre sunt, de asemenea, folosite pentru ajutorarea refugiaților ucrainieni.

Ne așteptăm ca fluxul de refugiați să fie tot mai mare pe termen lung. De aceea, suntem gata să oferim asistență și refugiaților ce doresc să rămână mai mult timp în România.

Dorești să te implici?

Completează câmpurile de mai jos și noi te vom contacta.

Dorești să faci o donație?

Poți face acest lucru folosind conturile de mai jos.

Cont Lei

Asociația Comunitate cu Impact

RO48BTRLRONCRT0558715301

Cont Euro

Asociația Comunitate cu Impact

RO95BTRLEURCRT0558715301

Cod Swift: BTRLRO22

Cont Usd

Asociația Comunitate cu Impact

RO02BTRLUSDCRT0558715301

Cod Swift: BTRLRO22

Câteva momente surprinse live

Build & Design
Build & Design
Build & Design
previous arrow
next arrow